Mobitel: +385 99 6373030 E-mail: mozaik.zd@gmail.com Adresa: V. De Ponte 1, 23000 Zadar

Vođenje apartmana

Home / Vođenje apartmana

 

Agencija Mozaik  iznajmljivačima iz Zadra i okolnih mjesta nudi kompletno vođenje apartmana  a to znači vođenje prodaje i marketinga odnosno vođenje bookinga privatnih smještajnih kapaciteta bez obzira na kategorizaciju objekta, soba, apartmana ili kuća za odmor. Dostupne su i usluge održavanja, čišćenja apartmana, dočeka gosta, prijave i odjave gosta te vođenja knjige evidencije.

Našim korisnicima nudimo bolju popunjenost u turističkoj predsezoni i postsezoni. Svakom iznajmljivaču pristupamo individualno prema njegovim potrebama i željama, tako da svaku uslugu iz  već pripremljenih paketa kompletnog vođenja apartmana možete ugovoriti  i posebno. Petogodišnje iskustvo u vođenju apartmana i stalni godišnji rast su razlozi da nam se obratite sa povjerenjem. 

 

Svojim iznajmljivačima nudimo transparentnost, sigurnost i povjerenje.

BOOKING PAKET

Marketing - vođenje apartmana na svjetskim portalima

Prodaja kapaciteta - prilagodba cijene apartmana situaciji na tržištu

Prihvat, prijava i odjava gostiju- sva komunikacija sa gostom 

Vođenje knjige evidencije o prometu, online prijava gostiju

COMFORT PAKET

Booking paket +

Najam i pranje posteljine,

Čišćenje apartmana kod smjene gostiju

Profitabilnost je osnovni cilj svakog poslovanja pa tako i iznajmljivanja smještaja u turizmu. Iako je turistički sektor jedna od najbrže rastućih ekonomskih grana u svijetu, teško da možemo očekivati da će se  apartmani, sobe ili kuće za odmor, iznajmiti sami od sebe, postoje određene smjernice kojih se valja pridržavati kako bismo što uspješnije vodili poslovanje iznajmljivanja u turizmu.Iz naše ponude je vidljivo da ne poslujemo kao online booking portal, oglašivačka agencija, niti kao standardna turistička agencija koja je posrednik između turista i iznajmljivača , našu ponudu smo prilagodili iznajmljivačima i  gostima  kako bismo što uspješnije vodili poslovanje iznajmljivanja u turizmu a sve u svrhu zadovoljnog gosta, jer samo zadovoljni gost je jamac za  uspješno vođenje turističkog poslovanja.

Follow Us

Facebooktwittergoogle_pluspinteresttumblr